O nama

Mi smo mlada specijalistička ordinacija, osnovana 2017 godine, sa velikim iskustvom. Vlasnica i glavni lekar je dr Snežana Baltić, specijalista interne medicine sa užom specijalizacijom u reumatologiji. Posle 15 godina iskustva u eminentnim državnim zdravstvenim institucijama (KBC Dedinje, Institut za reumatologiju) je donela odluku da se posveti radu sa manjim brojem pacijenata, kako bi mogla da svoj rad sa svakim pacijentom dovede u sklad sa maksimalnom posvešćenošću, pa i svaki pojedinačni pregled traje minimum sat vremena.

Kako bi to bilo moguće ordinacija dr Baltić je opremljena najsavremenijom opremom, u prijatnom ambijentu. Ističemo da je naša i vaša ordinacija referentna za ultrazvučni aparat najnovije generacije, sa tzv. Singlecristal sondama, koje daju najkvalitetniju sliku i omogućavaju preciznije zahvate.

Dr Snežana Baltić je poverenje svojih istaknutih kolega zadobila predanim radom u dosadašnjoj karijeri, koji su zato i pristali da pružaju konsultantske usluge iz drugih grana interne medicine – kardiologije, endokrinologije, gastroenterologije, pulmologije i nefrologije.

Pomoć i vidanje, a ne „samo“ lečenje, su ono što je naša najbitnija obaveza i želja.

Naš tim
čine vrhunski stričnjaci u svojim oblastima
Dr Snežana Baltić
Reumatologija
Dr Nemanja Nenezić
Endokrinologija
Prof.dr Rada Ješić
Gastroentrologija
Dr Bratislav Milosavljević
Kardiologija
Dr Tijana Cvok
Pulmologija
Dr Aleksandar Janković
Nefrologija
Radno Vreme
Ponedeljak - Petak
11:00 - 19:00
Subota: 10:00 - 17:00, Nedelja neradni dan
Ultrazvučna Dijagnostika
  • zglobova
  • srca
  • abdomena
  • dojki
  • vrata i štitne žlezde
Prevod za Pacijente